• Rr "Irfan Tomini", Mbrapa KASTRATIT, 069 35 50 250
 • Media Sociale:

Fit & Fight
Academy

Vizito Klasat
service image

FUNCTIONAL TRAINING

Rezistencë, qëndrueshmëri, fleksibilitet
tonifikim i masës muskulare.

service image

KICK BOX

Forcon masën muskulare, rrit rezistencën
rrit vetbesimin dhe fiton aftësi vetmbrojtjeje.

service image

Aerobi

Motivimi i rënies në peshë
forcimi muskular, rregullim i frymarjes.

service image

Spinning

Rënie në peshë, forcë, fleksibilitet dhe koordinim
shpejtësi dhe intesitet i lartë pune.

service image

Balet

Qëndrueshmëri, shkathtësi, rezistencë, argëtim
trup më i bukur për fëmijët tuaj.

service image

Hatha Yoga

Ndihmon në përqëndrim, çliron stresin
përmirëson balancën dhe qëndrimin.

service image

BJJ

Mënyrat e kapjes dhe luftimit në tokë
aftësi shumë të mira vetmbrojtjeje.

service image

Fitness

Ndërtimi dhe mbajtja e masës muskulare
rënie në peshë dhe tonifikim.

service image

MMA

Aftësi të larta në përballje fizike, rezistencë
jo vetëm vetmbrojtje por edhe luftim.

LIMITS

ëSHTë PALESTRA E MIRë
PëR SHëNDETIN?

Në palester ju vini në lëvizje të gjithë muskujt e trupit, shmangni një sër sëmundje kardiovaskulare dhe ndihmon në krijimin e një qetësie mendore.
Ju garantojmë se duke respektuar programin e instruktorëve tanë, do të keni rezultatin e fotografisë.

Vizito Klasat
health health-2
NO LIMITS

Oraret e klasave

Ju ftojmë të provoni FALAS secilën nga kalsat sipas vështirësisë përkatëse
më pas mund të vendosni se ku dëshironi të merni pjesë.

E hënë - E shtunë ( 06:00 - 23:00 )
E dielë ( 12:00 - 22:00 )

E Hënë E Martë E Mërkurë E Enjte E Premte E Shtunë E Diel
09.00

Soft

Aerobi

09.30 - 10.30

Amarilda Braha

Soft

Aerobi

09.30 - 10.30

Amarilda Braha

Soft

Aerobi

09.30 - 10.30

Amarilda Braha
09.30

Soft

Functional Training

10.00 - 11.00

Amarilda Braha

Soft

Functional Training

10.00 - 11.00

Amarilda Braha

Soft

Functional tTraining

10.00 - 11.00

Amarilda Braha
11.00

Medium

Aerobi

11.30 - 12.30

Amarilda Braha

Medium

Aerobi

11.30 - 12.30

Amarilda Braha

Medium

Aerobi

11.30 - 12.30

Amarilda Braha
16.30

Junior

KIDS - KickBox

17.00 - 18.00

Bedri Dyrmishi

Junior

Kids - BJJ

17.00 - 18.00

Julian Maloku

Junior

KIDS - KickBox

17.00 - 18.00

Bedri Dyrmishi

Junior

Kids - BJJ

17.00 - 18.00

Julian Maloku

Junior

KIDS - KickBox

17.00 - 18.00

Bedri Dyrmishi

Junior

Kids - BJJ

17.00 - 18.00

Julian Maloku
16.30

Junior

KIDS - Balet

17.00 - 18.00

Mirela Bekteshi

Junior

KIDS - Balet

17.00 - 18.00

Mirela Bekteshi

Junior

KIDS - Balet

17.00 - 18.00

Mirela Bekteshi
17.30

Hard

Functional Training

18.00 - 19.00

Kristian Andrea

Medium

Functional Training

18.00 - 19.00

Kristian Andrea

Hard

Functional Training

18.00 - 19.00

Kristian Andrea

Medium

Functional Training

18.00 - 19.00

Kristian Andrea

Hard

Functional Training

18.00 - 19.00

Kristian Andrea

Medium

Functional Training

18.00 - 19.00

Kristian Andrea
17.30

Relax

YOGA

18.00 - 19.00

Esmeralda Stafa

Relax

YOGA

18.00 - 19.00

Esmeralda Stafa

Relax

YOGA

18.00 - 19.00

Esmeralda Stafa
18.00

Medium

Aerobi

18.30 - 19.30

Anjuana Reci

Medium

Aerobi

18.30 - 19.30

Anjuana Reci

Medium

Aerobi

18.30 - 19.30

Anjuana Reci
18.30

Medium

Functional Training

19.00 - 20.00

Kristian Andrea

Hard

Kick Box

19.00 - 20.00

Bedri Dyrmishi

Medium

Functional Training

19.00 - 20.00

Kristian Andrea

Hard

Kick Box

19.00 - 20.00

Bedri Dyrmishi

Medium

Functional Training

19.00 - 20.00

Kristian Andrea
19.30

Hard

Kick Box

20.00 - 21.00

Bedri Dyrmishi

HArd

BJJ

20.00 - 21.00

Julian Maloku

Hard

Kick Box

20.00 - 21.00

Bedri Dyrmishi

HArd

BJJ

20.00 - 21.00

Julian Maloku

Hard

Kick Box

20.00 - 21.00

Bedri Dyrmishi

HArd

BJJ

20.00 - 21.00

Julian Maloku

Relax

cheat day

20.00 - 21.00

You and YourSELF

Ofertat më të Kërkuara

Ju ftojmë të provoni FALAS secilën nga kalsat, më pas mund të zgjidhni një nga ofertat tona.

1 muaj

5.500 /lekë

 • 3 herë Functional Training
 • çdo ditë Fitness
 • pa limit kohor
Kontaktoni

Oferta 3 mujore

13.500 /lekë

 • 3 herë Functional Training
 • çdo ditë Fitness
 • pa limit kohor
Kontaktoni

Oferta 6 mujore

22.000 /lekë

 • 3 herë Functional Training
 • çdo ditë Fitness
 • pa limit kohor
Kontaktoni

Oferta 12 mujore

39.000 /lekë

 • 3 herë Functional Training
 • çdo ditë Fitness
 • pa limit kohor
Kontaktoni

Grafiku BMI

Shkalla Metabolike e Trupit / harxhimin e energjisë për njësinë e kohës
BMI STATUSI I PESHËS
NËN 18.5 Nën Peshë
18.5 - 24.9 I Shëndetshëm
25.0 - 29.9 Mbi Peshë
MBI 30 Obez

Llogarisni BMI Tuaj

Body Mass Index, ose BMI, është një indeks i masës së trupit. Kombinohet pesha e një personi me gjatësinë e tij. Rezultatet e matjes BMI mund të japin një ide nëse një person ka peshën e duhur për gjatësinë e tij.

Na Kontaktoni

Për çdo pyetje, sygjerim apo ankesë mos hezitoni të na shkruani.
E-mailit tuaj do i kthehet shumë shpejt përgjigje.

I gjithë informacioni i përftuar është konfidencial. Ju jeni dakort që adresa e emailit dhe numri i telefonit të përdoret nga ne vetëm për fushata reklamuese të shërbimeve tona.

Palestra NO LIMITS

Është një palestër që i dedikohet profesionalizmit me 1100 m2 ambient për fitnes dhe klasa sportive.